A videóban az egyik kedvenc édességemet fogom elkészíteni, méghozzá a brownie-t, de nem akárhogy, hanem finomított cukormentes, laktózmentes és gluténmentes verzióban, sőt, ha 1 hozzávalót kicseréltek, akkor még vegán is lesz. Na, de ha még ez sem lenne elég, akkor további jó hírem, hogy ezt meg sem kell sütni, és csupán 10 perc alatt megvagytok vele. A hagyományos brownie-nak minden ismertetőjét hordozza, nagyon csokis, rágós, ragadós, igazi finomság.
A recept: gluténmentes, tejmentes (laktózmentes), tojásmentes, finomított cukormentes, ha a mézet kicseréled akkor meg vegán is.
Hozzávalók:
Alap:
– 6ek kakaópor
– 150 gramm diófélék (mandula, kesudió, dió…)
– 15-20 db kimagozott friss datolya (kb. 200 gramm)
– 1 csipet só
Bevonó:
– 2ek kókuszolaj
– 2ek kakaópor
– édesítő (méz, juharszirup, agávé szirup…)
– vanília aroma
Elkészítés (a videóban részletesen bemutatom):